Të gjitha kategoritë

Shtëpi> kompani > Rreth Bloomden

Rreth Bloomden

Bloomden Bioceramics u krijua në vitin 2012 me konceptin e ofrimit të produkteve me cilësi të lartë të dioksidit të zirkonit për laboratorët dhe shpërndarësit dentarë ndërkombëtarë duke bashkëpunuar me klientët e huaj për të përmirësuar cilësinë dhe për të ulur kostot e produktit.

Pas 10+ vitesh të përpunimit të pluhurit të zirkonit në materiale protezash zirkoni që plotësojnë standardet e sistemit ndërkombëtar të certifikimit, produktet tona dentare të zirkonisë tani mund të mbahen me shpërndarje afatgjatë me klientët e huaj, rritjen e pjesës së tregut dhe teknologjitë e përmirësuara të prodhimit për të siguruar kënaqësinë e klientit, vazhdoni të tërheqni më shumë klientë të rinj, zhvilloni më shumë tregje të reja dhe vazhdimisht përpiqeni të krijoni një mjedis tregu të fuqishëm për klientët e huaj për të përmbushur nevojat e klientëve dhe cilësisë.

Sipas statistikave jo të plota, që nga viti 2012, ne kemi dorëzuar qindra ton blloqe zirkoni për klientët në mbarë botën, duke përdorur pluhurin më të mirë të zirkonisë dhe presat me cilësi të lartë. Me mbështetjen e ekipit të inxhinierëve të qeramikës, Bloomden Bioceramics është në gjendje të prodhojë blloqe zirkonie vazhdimisht me cilësi të lartë. Blloqet tona të zirkonisë janë 100% të inspektuara me kujdes sipas sistemit të cilësisë të certifikuar ISO.

Bloomden Bioceramics prodhon dhe përpunon blloqe të ndryshme të dioksidit të zirkonit për restaurimin e dhëmbëve, duke përfshirë blloqe zirkoniumi të bardhë, blloqe zirkoniumi të parangjyrë, zirkonium me gradient me shumë shtresa, etj. Produktet kanë forcë të lartë, përshkueshmëri të lartë, simulim të lartë dhe karakteristika estetike. Dhe mund ta bëjë atë të pajtueshëm me sistemin e bluarjes CAD/CAM.

Kompania disponon një komplet pajisjesh për përpunimin e protezave, presimin e thatë, presimin izostatik dhe parasinterimin. Në të njëjtën kohë, ajo disponon edhe një komplet pajisjesh si makineri gdhendjeje, grirëse/furra sinteruese me temperaturë të lartë e kështu me radhë për përpunimin e protezave. Për sa i përket pajisjeve të testimit, ka pajisje testimi fizik dhe kimik si makineri universale testimi, testues fortësie, testues densiteti, etj., dhe një komplet pajisjesh për Kërkim dhe Zhvillim dhe prodhim, që garanton konkurrencën e produkteve të kompanisë.

Menaxheri i përgjithshëm i kompanisë është një ekspert i cili është në fushën e qeramikës së protezave për më shumë se 15 vjet. Në të njëjtën kohë, ai është një shef që fokusohet në inovacionin e produktit dhe inovacionin teknologjik. Ekspertët dhe profesorët e fushës jometalike kanë një marrëdhënie bashkëpunimi për t'i ofruar kompanisë drejtim teknik dhe udhëzim profesional. Në të njëjtën kohë, kompania ka ndërtuar një ekip inxhinierësh me përvojë të pasur R&D në fushën e qeramikës për të ofruar garanci për R&D dhe krijimin e teknologjisë së produktit.


Certifikata

FDASFDA

               FDA SFDANa Kontaktoni


(86) 731-8421-2982

Zyra e Kinës: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYelu Dist, Changsha, HN
Zyra e SHBA: 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine California 92614 Shtetet e Bashkuara të Amerikës

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com