Të gjitha kategoritë

Shtëpi> kompani > Filozofia e Bloomden

Filozofia e Bloomden

Që nga viti 2012, ne i jemi përkushtuar ofrimit të blloqeve dhe mbështetjes më të mirë të zirkonisë dentare në industri. Ne përqafojmë përparimet në teknologjinë e zirkonisë me shumë shtresa dhe klientët tanë përdorin shumë blloqe zirkoni me shumë shtresa për të projektuar dhe prodhuar miliona kuti laboratorike dentare dhe kuti klinike, Përveç sistemeve tona me cilësi të lartë, Bloomden Bioceramics njihet në të gjithë botën si 3 më të mirat dentare. Eksportues i bllokut të zirkonisë nga Kina, i cili ka ekipe shitjesh dhe mbështetje teknike me përvojë dhe njohuri.

Ndjenja jonë e përkushtimit është e dukshme në të gjitha marrëdhëniet tona - nga shpërndarësit tek përdoruesit e fundit të klinikave dhe më gjerë. Angazhimi ynë për të zhvilluar dhe ushqyer marrëdhëniet afatgjata me kanalet tona të shpërndarjes në mbarë botën siguron që klientët tanë të kenë gjithmonë profesionistët më me përvojë të shitjeve dhe mbështetjes në dispozicion shumë kohë pas shitjes fillestare.

Ndërsa teknologjitë evoluojnë dhe nevojat e klientëve bëhen më të sofistikuara, ne e kuptojmë rëndësinë e vazhdimit të kërkimit dhe zhvillimit teknik në industrinë e restaurimit të zirkonisë dentare.Si mund ta ofrojmë këtë nivel angazhimi dhe shërbimi? Bloomden, si kompani, nuk do të ishte lider në këtë industri nëse nuk do të kishim një ekip punonjësish jashtëzakonisht të përkushtuar dhe të talentuar. Ne jemi renditur në 3 vendet e para në eksportuesin e zirkonit dentar nga Kina për të funditDy vjet dhe janë duke u renditur në vitin e ardhshëm. Ne i trajtojmë punonjësit tanë në mënyrë të drejtë dhe me respekt, në mënyrë që ata të trajtojnë klientët tanë në të njëjtën mënyrë.

Në Bloomden Bioceramics ne e marrim shumë seriozisht atë që bëjmë. Dhe ajo që ne bëjmë është përparim në teknologji, si të bëjmë disa kërkime mbi balancën e tejdukshmërisë dhe forcës, qëndrueshmërisë dhe estetikës, inxhinierët dhe teknikët tanë që udhëheqin drejtimet teknike dhe prodhojnë produktet e zirkonisë dhe pajisjet e tjera CAD/CAM që ju nevojiten për të funksionuar më mirë tregun tuaj, duke krijuar njëkohësisht një mjedis pune që lejon ekipin tonë t'u shërbejë më së miri klientëve tanë - para, gjatë dhe mirë pas shitjes.


Na Kontaktoni


(86) 731-8421-2982

Zyra e Kinës: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYelu Dist, Changsha, HN
Zyra e SHBA: 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine California 92614 Shtetet e Bashkuara të Amerikës

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com