Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Kontakt

Na Kontaktoni

Filloni një biznes Zirconia

Restaurimi dentar CAD/CAM zirkoni është një mënyrë fitimprurëse për të filluar një biznes në një industri në rritje që kërkon vetëm një investim të vogël.

Blloqet dentare të zirkonisë CAD/CAM janë aq të lehta për t'u përdorur, saqë do të mund të filloni ta përdorni një të tillë në një kohë të shkurtër, dhe ato janë aq të përballueshme, saqë zakonisht paguajnë vetë në një kohë të shkurtër! Pavarësisht nëse zgjidhni të hapni një biznes përpara dyqanit ose të punoni nga laboratori dentar, do ta gjeni restaurimin e zirkonisë dentare një mënyrë të re fitimprurëse për të filluar një biznes të restaurimit të zirkonisë Dentare CAD/CAM.

aaa

Çfarë më duhet për të filluar një biznes?
Me çmime që fillojnë nën 1,000 dollarë amerikanë, mund të filloni dhe të funksiononi me një biznes në asnjë kohë. Gjithçka që ju nevojitet janë blloqet e zirkonisë dentare, pajisjet tuaja, nëse keni pajisje CAD/CAM ose mjete si frezë ose madje duke filluar me një laborator dentar.
A është fitimprurëse?
Sa herë që mund t'i shtoni vlerë blloqeve të zirkonisë dentare ose produkteve të tjera CAD/CAM nga Bloomden Bioceramics, fitimet tuaja mund të rriten në qiell. Kemi klientë që kanë paguar për blloqet dentare të zirkonisë ose produkte të tjera CAD/CAM! Me blloqet e zirkonisë që variojnë nga 1,000 dollarë deri në rreth 50,000 dollarë, dhe me të njëjtat kurora dentare ose cilësi të mahnitshme të urave nga çdo bllok, do të zbuloni pse njerëzit në të gjithë botën po zbulojnë potencialin e fitimit të blloqeve dentare të zirkonisë ose CAD të tjera Produktet CAM.
Çfarë materialesh mund të përdor me blloqet e zirkonisë?
Gjëja më e mirë për fillimin e një biznesi të bllokut dentar CAD/CAM zirconia është se blloqet dentare të zirkonisë Bloomden Bioceramics janë kaq të gjithanshme. Me një makinë bluarjeje, ju mund të bluani kurora dentare, ura, inlays, onlays, coping ose implant dhe shumë më tepër. Ju jeni të kufizuar vetëm nga imagjinata juaj!
Si mund të mësoj më shumë?
Plotësoni formularin për të marrë prezantimin tonë të shkurtër me blloqet e zirkonisë Bloomden sipas llojeve të ndryshme të sistemit, dimensioneve.

Na Kontaktoni


(86) 731-8421-2982

Zyra e Kinës: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYelu Dist, Changsha, HN
Zyra e SHBA: 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine California 92614 Shtetet e Bashkuara të Amerikës

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com

Merrni në kontakt