Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Lajme

Një histori mes Jamie dhe Bloomden

Nëntor 22, 2021

Vlerësoni kontributin e Xhemit, NG të panumërt para kamerës dhe më në fund gjeti kreativitet dhe frymëzim. Një mikrofilm i mrekullueshëm i realizuar për ne!

Për më shumë informacion, kontaktoni:

Anthony Tang

Menaxheri i Përgjithshëm

Bioceramika e Bloomden

+86 176 5248 6857

Email Anthony Tang