Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Lajme

Pajisjet dhe mjetet e Bloomden Lab në Dentech Shanghai 2021

Tetor 17, 2021

Lulëzon Pajisjet dhe mjetet laboratorike si furra e sinterizimit me shpejtësi, furra prej porcelani, në Dentech 2021

imazh

imazh


Për më shumë informacion, kontaktoni:

Anthony Tang

Menaxheri i Përgjithshëm

Bioceramika e Bloomden

+86 176 5248 6857

Email Anthony Tang