Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Linja e Prodhimit > Bllokon Zirkonia

3D Pro me shumë shtresa

3D Pro me shumë shtresa

Restaurimet me shumë shtresa 3D Pro kanë performancë më të mirë estetike, pasi vetitë e tyre të shkëlqyera të tejdukshme, po bëhen sot zgjedhja e parë në rastet me kërkesa të larta estetike.

Na kontaktoni
Indikacionet:

Restaurimet janë të disponueshme me kurora monolitike me kontur të plotë, ura, faseta ose hark të plotë.

3D Pro me shumë shtresa

 • karakteristika
 • aksesorë
 • Tech Specs
 • Informacioni i pyetjes
Karakteristikat e 3D Pro Multilayer

3D Pro multilayer është futur në praktikën dentare si një alternativë ndaj restaurimeve dentare metal-qeramike. Krahasuar me restaurimet tradicionale prej porcelani me metal


 • Ndeshje konsistente e hijeve klasike VITA®

  Ndiqeni rreptësisht VITA® Classic Shade nga faza e R & D dhe gjithashtu nga prodhimi standard me përputhje me hije.

 • aaa
  Lustruar me kompletin e lustrimit/njollave Bloomden CeramStar®

  Përgatitja: 3D Pro urë me 3 njësi pas bluarjes dhe sinterimit dhe më pas lustrimit.

 • aaa
  Zhvilloi një forcë të përmirësuar përkulëse

  Forca në përkulje e këtij materiali të ri është 650-1100 MPa. Këto komoditete kanë bërë që zirkonia me shumë shtresa 3D Pro të përdoret gjithnjë e më shumë për kurora dhe ura për aplikime të brendshme.

 • tipar分辨率2
  Performancë e shkëlqyer estetike

  Translucenca mund të rregullohet duke kontrolluar thithjen, reflektimin dhe transmetimin e dritës përmes materialit. Translucenca është më e lartë kur ngurrimi është i ulët dhe transmetimi është i lartë.

 • tipar分辨率2
  Krahasuar me fazën e mëparshme forca si trend

  Zirkoni me shumë shtresa Bloomzir® 3D Pro është ndryshe nga çdo zirkon tjetër, ai mund të shfaqë një gamë forcë nga 650 MPa në 1100 MPa, i cili mund të mbulojë pjesën e pasme dhe të përparme si për kurorat ashtu edhe për urat, duke përfshirë restaurimet e implanteve.

 • tipar分辨率2
  Rezistenca monoklinike

  Mikrostruktura unike e hidrolizës dhe formulimi kimik nga trajtimi hidrotermik i rezistojnë gjithashtu degradimit të plakjes, i cili kubiku u zhvendos në gjendjen monoklinike që mund të vërehet në strukturën e zirkonit.

 • tipar分辨率2
  Cikli i sinterizimit me shpejtësi të lartë

  Një atribut i shkëlqyer është cikli i shpejtë i sinterizimit i cili mund të sigurojë njëkohësisht forcën, tejdukshmërinë dhe rezistencën ndaj plakjes. Cikli i sinterizimit me produktivitet të lartë lejon kohën e "brenda furrës" në 45 minuta.

 • tipar分辨率2
  Shkalla e ulët e konsumit

  Madhësia mesatare kristalore prej më pak se 0.5 μm dhe vetitë e pluhurit të hidrolizuar janë të organizuara brenda zirkonisë shumështresore 3D Pro, e cila mundëson që zirkonia me shumë shtresa të 3D Pro të ketë sjellje afatgjatë të veshjes së smaltit të mbyllur për dhëmbët natyralë të njeriut pas disa herë testesh laboratorike.

Aksesorë për 3D Pro Multilayer
 • QeramikeStar® Glaze/NjollëGingivalSet

  Ai përmban 4 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pasta 3D u zhvilluan posaçërisht për finalizimin estetik dhe karakterizimin e pjesëve me ngjyrë gingivale të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
 • aksesorë分辨率
  QeramikeSet Star® Glaze/Stain Vivid

  Ai përmban 7 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pastat 2D janë zhvilluar posaçërisht për finalizimin estetik bazë të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
 • aksesorë分辨率
  QeramikeSet Star® Glaze/Stain Blossom

  Ai përmban 17 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pasta dhe njollat ​​2D dhe 3D janë zhvilluar posaçërisht për finalizimin estetik profesional të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
Specifikimet teknike 3D Pro me shumë shtresa
Specifikimet teknike
3D Pro me shumë shtresa
ZrO2+HfO2+Y2O3≥% 99
Y2O34.5%-10%
Al2O3<0.15%
Dendësia para sinterimit (g.cm-3)3.15 0.05 ±
Dendësia pas sinterimit (g.cm-3)6.07 0.01 ±
CTE (25-500°C) (K-1)10.5 0.5 ±
Forca në përkulje pas sinterimit (MPa)800-1200
Përmbajtja e fazës monoklinike të sipërfaqes së plakjes<15%
Transmetimi i dritës<49%
Tretshmëria kimike pas sinterimit (µg.cm-2)<100
kemi efekt toksikNiveli 0
Radioaktiviteti (Bq.g-1)<0.1
Temperatura e sinterizimit (°C)1480
Systems98 mm / 95 mm / 92 * 75 mm
Trashësia12 m / 14 mm / 16 mm / 18 mm
20mm / 22mm / 25mm
ShadesA1 A2 A3 A3.5 A4 / B1 B2 B3 B4
C1 C2 C3 C4 / D2 D3 D4 / BL1 BL2 BL3 BL4

Informacioni i pyetjes