Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Linja e Prodhimit > Bllokon Zirkonia

Zirkoni me shumë shtresa

Zirkoni me shumë shtresa

Materiale protetike zirkonike me shumë shtresa për CAD/CAM nga teknikë dhe ofruan pamje të mahnitshme për laboratorët dentarë.

Na kontaktoni
Indikacionet:

Restaurimet janë të disponueshme me kurora monolitike me kontur të plotë, ura, faseta ose hark të plotë.

Zirkoni me shumë shtresa

 • karakteristika
 • aksesorë
 • Tech Specs
 • Informacioni i pyetjes
Karakteristikat e Zirkonisë me shumë shtresa

Zirkoni me shumë shtresa ka shkallëzim më të mirë të nuancës dhe më natyral në estetikë me tejdukshmëri në zonën incizale dhe forcë në përkulje për restaurimet e dhëmbëve të përparmë dhe të pasmë me ura harkore deri në të plota.


 • veçori分辨率ppek
  Ndeshje konsistente e hijeve klasike VITA®

  Ndiqeni rreptësisht VITA® Classic Shade nga faza e R & D dhe gjithashtu nga prodhimi standard me përputhje me hije.

 • veçori分辨率ppek
  E xhamatosur me komplet glaze/njollash Bloomden CeramStar

  Përgatitja: Ura e kurorës me shumë shtresa pas bluarjes dhe sinterimit dhe më pas lustrimit.

 • veçori分辨率ppek
  Gradimi i hijes më i natyrshëm

  Krahasuar me zirkonin e paralyer, zirkonia me shumë shtresa ka gradim më të mirë të hijes për shkak të gradientit të tij pluhur për të krijuar shtresa të ndryshme hije.

 • veçori分辨率ppek
  STML për ura me hark të plotë

  STML është me forcën më të lartë të përkuljes 1100 MPa për ura dhe madje edhe kasë të lakuar me hapje të gjatë ose ura me hark të plotë nga testi laboratorik.

Aksesorë për Zirkoni me shumë shtresa
 • QeramikeStar® Glaze/NjollëGingivalSet

  Ai përmban 4 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pasta 3D u zhvilluan posaçërisht për finalizimin estetik dhe karakterizimin e pjesëve me ngjyrë gingivale të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
 • aksesorë分辨率
  QeramikeSet Star® Glaze/Stain Vivid

  Ai përmban 7 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pastat 2D janë zhvilluar posaçërisht për finalizimin estetik bazë të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
 • aksesorë分辨率
  QeramikeSet Star® Glaze/Stain Blossom

  Ai përmban 17 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pasta dhe njollat ​​2D dhe 3D janë zhvilluar posaçërisht për finalizimin estetik profesional të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
Specifikimet teknike të Zirkonisë me shumë shtresa
Specifikimet teknike

UTMLSHT ML
ST ML
ZrO2+HfO2+Y2O3≥% 99≥% 99≥% 99
Y2O39%-10%7.0%-7.8%4.5-6.0%
Al2O3<0.5%<0.15%<0.5%
Dendësia para sinterimit (g.cm-3)3.20 0.05 ±3.15 0.05 ±3.15 0.05 ±
Dendësia pas sinterizimit (g.cm-3)6.06 0.01 ±6.08 0.01 ±6.09 0.01 ±
CTE (25-500°C) (K-1)10.5 0.5 ±10.5 0.5 ±10.5 0.5 ±
Forca në përkulje pas sinterimit (MPa)> 600> 900> 1100
Përmbajtja e fazës monoklinike të sipërfaqes së plakjes<15%<15%<15%
Transmetimi i dritës<49%<46%<43%
Tretshmëria kimike pas sinterimit (µg.cm-2)<100<100<100
kemi efekt toksikNiveli 0Niveli 0Niveli 0
Radioaktiviteti (Bq.g-1)<0.1<0.1<0.1
Temperatura e sinterizimit (°C)1470-15301480-15301500-1530
Systems98 mm / 95 mm / 92 * 75 mm
Trashësia12 m / 14 mm / 16 mm / 18 mm / 20 mm / 22 mm / 25 mm
ShadesA1 A2 A3 A3.5 A4 / B1 B2 B3 B4 / C1 C2 C3 C4 / D2 D3 D4 / (ST-Plus ML: BL1 BL2 BL3 BL4)


Informacioni i pyetjes