Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Linja e Prodhimit > Bllokon Zirkonia

Zirkoni i parakaluar

Zirkoni i parakaluar

Zirkoni i parangjyruar ka performancë më të mirë estetike, pasi vetitë e tyre të shkëlqyera të tejdukshme krahasuar me blloqet e zirkonisë së bardhë.

Na kontaktoni

Zirkoni i parakaluar

 • karakteristika
 • aksesorë
 • Tech Specs
 • Informacioni i pyetjes
Karakteristikat e Zirkonisë së Preshaded

Zirkoni i parangjyrë që mbulon të 16 nuancat e udhëzuesit të hijeve VITA Classic, Me zirkonin me hije paraprake nuk ka nevojë për teknikë laboratori për të hijezuar çdo njësi, duke kursyer kohë prodhimi.


 • 1
  Ndeshje konsistente e hijeve klasike VITA®

  Ndiqeni rreptësisht VITA® Classic Shade nga faza e R & D dhe gjithashtu nga prodhimi standard me përputhje me hije.

 • veçori分辨率ppek
  E xhamatosur me komplet glaze/njollash Bloomden CeramStar

  Përgatitja: Ura e kurorës me shumë shtresa pas bluarjes dhe sinterimit dhe më pas lustrimit.

 • veçori分辨率ppek
  Translucenca dhe pamja incizale

  Translucenca e zirkonisë së parangjyrë dhe përthyerja shtesë e dritës nga faza e zirkonisë së parangjyrë rezulton në një tejdukshmëri incizale natyrale.

Aksesorë për Zirkoni të Preshaded
 • QeramikeStar® Glaze/NjollëGingivalSet

  Ai përmban 4 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pasta 3D u zhvilluan posaçërisht për finalizimin estetik dhe karakterizimin e pjesëve me ngjyrë gingivale të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
 • aksesorë分辨率
  QeramikeSet Star® Glaze/Stain Vivid

  Ai përmban 7 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pastat 2D janë zhvilluar posaçërisht për finalizimin estetik bazë të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
 • aksesorë分辨率
  QeramikeSet Star® Glaze/Stain Blossom

  Ai përmban 17 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pasta dhe njollat ​​2D dhe 3D janë zhvilluar posaçërisht për finalizimin estetik profesional të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
Specifikimet teknike të Zirkonisë së Preshaded
Specifikimet teknike

UT-CSHT-C
ST-C
ZrO2+HfO2+Y2O3≥% 99≥% 99≥% 99
Y2O39%-10%7.0%-7.8%4.5-6.0%
Al2O3<0.5%<0.15%<0.5%
Dendësia para sinterimit (g.cm-3)3.20 0.05 ±3.15 0.05 ±3.15 0.05 ±
Dendësia pas sinterizimit (g.cm-3)6.06 0.01 ±6.08 0.01 ±6.09 0.01 ±
CTE (25-500°C) (K-1)10.5 0.5 ±10.5 0.5 ±10.5 0.5 ±
Forca në përkulje pas sinterimit (MPa)> 600> 900> 1100
Përmbajtja e fazës monoklinike të sipërfaqes së plakjes<15%<15%<15%
Transmetimi i dritës49%46%43%
Tretshmëria kimike pas sinterimit (µg.cm-2)<100<100<100
kemi efekt toksikNiveli 0Niveli 0Niveli 0
Radioaktiviteti (Bq.g-1)<0.1<0.1<0.1
Temperatura e sinterizimit (°C)1450 ℃1530 ℃1530 ℃
Systems98 mm / 95 mm / 92 * 75 mm
Trashësia12 m / 14 mm / 16 mm / 18 mm / 20 mm / 22 mm / 25 mm
ShadesA1 A2 A3 A3.5 A4 / B1 B2 B3 B4 / C1 C2 C3 C4 / D2 D3 D4Informacioni i pyetjes