Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Linja e Prodhimit > Bllokon Zirkonia

Zirkonia e Bardhë

Zirkonia e Bardhë

Zirkoni i bardhë është një material pa metal për restaurimin estetik që është i certifikuar material biokompatibël, jashtëzakonisht i qëndrueshëm që përdoret sot në stomatologji.

Na kontaktoni
Indikacionet:

Restaurimet janë të disponueshme me kurora monolitike me kontur të plotë, ura, faseta ose hark të plotë.


Zirkonia e Bardhë

 • karakteristika
 • aksesorë
 • Tech Specs
 • Informacioni i pyetjes
Karakteristikat e Zirkonisë së Bardhë

Zirkoni i parangjyrë që mbulon të 16 nuancat e udhëzuesit të hijeve VITA Classic, Me zirkonin me hije paraprake nuk ka nevojë për teknikë laboratori për të hijezuar çdo njësi, duke kursyer kohë prodhimi.


 • 1
  Ndeshje konsistente e hijeve klasike VITA®

  Ndiqeni rreptësisht VITA® Classic Shade nga faza e R & D dhe gjithashtu nga prodhimi standard me përputhje me hije.

 • 1
  E xhamatosur me komplet glaze/njollash Bloomden CeramStar

  Përgatitja: Ura e kurorës me shumë shtresa pas bluarjes dhe sinterimit dhe më pas lustrimit.

 • 1
  Translucenca dhe pamja incizale

  Translucenca e zirkonisë së parangjyrë dhe përthyerja shtesë e dritës nga faza e zirkonisë së parangjyrë rezulton në një tejdukshmëri incizale natyrale.


Aksesorë për Zirkoni të Bardhë
 • QeramikeStar® Glaze/NjollëGingivalSet

  Ai përmban 4 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pasta 3D u zhvilluan posaçërisht për finalizimin estetik dhe karakterizimin e pjesëve me ngjyrë gingivale të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
 • aksesorë分辨率
  QeramikeSet Star® Glaze/Stain Vivid

  Ai përmban 7 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pastat 2D janë zhvilluar posaçërisht për finalizimin estetik bazë të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
 • aksesorë分辨率
  QeramikeSet Star® Glaze/Stain Blossom

  Ai përmban 17 masa teke si dhe lëngje dhe aksesorë të veçantë. Pasta dhe njollat ​​2D dhe 3D janë zhvilluar posaçërisht për finalizimin estetik profesional të restaurimeve qeramike, të bëra nga disilikat litium dhe 3D Pro Multilayer. Të gjitha pjesët e kompletit janë gjithashtu të disponueshme individualisht.

  Mëso më shumë
Specifikimet teknike të Zirkonisë së Bardhë
Specifikimet teknike

UTHT-PLUS
STSHT
ZrO2+HfO2+Y2O3≥% 99≥% 99≥% 99≥% 99
Y2O39%-10%4.5-6.0%4.5-6.0%7.0%-7.8%
Al2O3<0.05%<0.15%<0.15%<0.15%
Dendësia para sinterimit (g.cm-3)3.20 0.05 ±3.15 0.05 ±3.15 0.05 ±3.15 0.05 ±
Dendësia pas sinterizimit (g.cm-3)6.06 0.01 ±6.09 0.01 ±6.09 0.01 ±6.08 0.01 ±
CTE (25-500°C) (K-1)10.5 0.5 ±10.5 0.5 ±10.5 0.5 ±10.5 0.5 ±
Forca në përkulje pas sinterimit (MPa)> 600> 1350> 1200> 1000
Përmbajtja e fazës monoklinike të sipërfaqes së plakjes<15%<15%<15%<15%
Transmetimi i dritës<49%41%-43%<46%
Tretshmëria kimike pas sinterimit (µg.cm-2)<100<100<100<100
kemi efekt toksikNiveli 0Niveli 0Niveli 0Niveli 0
Radioaktiviteti (Bq.g-1)<0.1<0.1<0.1<0.1
Temperatura e sinterizimit (°C)1450153015301530
Systems98 mm / 95 mm / 92 * 75 mm
Trashësia12 m / 14 mm / 16 mm / 18 mm / 20 mm / 22 mm / 25 mm
ShadesA1 A2 A3 A3.5 A4 / B1 B2 B3 B4 / C1 C2 C3 C4 / D2 D3 D4Informacioni i pyetjes