Të gjitha kategoritë
Restaurimet protetike dentare blloqe zirkoni
 • Prezantimi i
  Zirkonia e Bardhë

  Zirkoni i bardhë është një material pa metal për restaurimin estetik që është i certifikuar material biokompatibël, jashtëzakonisht i qëndrueshëm që përdoret sot në stomatologji.

  Zbuloni të Bardhën
  e bardhë
 • Prezantimi i
  Zirkoni i parakaluar

  Zirkoni i paralyer Bloomzir® është i popullarizuar në laboratorët dentarë për shkak të kursimit të kohës dhe konsistencës së hijes që ofron nuanca bazë.

  Zbuloni Preshaded
  I parakryer
 • Prezantimi i
  Zirkoni me shumë shtresa

  Materiale protetike zirkonike me shumë shtresa për CAD/CAM nga teknikë dhe ofruan pamje të mahnitshme për laboratorët dentarë.

  Zbuloni Multilayer
  multilayer
 • Prezantimi i
  Zirkoni 3D Pro me shumë shtresa

  Zirkoni me shumë shtresa 3D Pro është i disponueshëm për nuancat VITA 16 plus 4 nuanca zbardhuese të cilat mund të mbulojnë kërkesat estetike nga ata teknikë dhe klinicistë. Sigurimi i një restaurimi me pamje natyrale dhe afatgjatë që mund të funksionojë si dhëmbë të vërtetë.

  Zbuloni 3D Pro
  3D Pro E RE!
 • e bardhë
 • I parakryer
 • multilayer
 • 3D ProI RI!

Projektet dhe videot më të fundit

Eksploroni Bloomden më të fundit video, komente të mira nga klientët.

Aplikimet Bloomzir Zirconia

Restaurimet protetike dentare të bëra nga zirkonia mund të merren duke përdorur teknologjinë CAD/CAM
Kurora e pasme
Kurora e pasme

Forca e lartë mund të mundësojë që zirkonia të jetë e qëndrueshme

Mëso më shumë
Harku i plotë
Harku i plotë

Një avantazh i 3D Pro me shumë shtresa është forca dhe qëndrueshmëria e tij. Mendoni se sa forcë ushtrojnë dhëmbët tuaj të pasmë mbi ushqimin që përtypni.

Mëso më shumë
Gati për të mësuar më shumë?

Nëse keni kuti zirkonie me pamje të bukur dhe dëshironi të na ndani, ne do të organizojmë broshurë falas ose mostra zirkonie për ju.